Referenties

Opleiding van Info Support legt stevige basis feature-teams bij PGGM

Pensioenuitvoerder PGGM heeft besloten vaker en sneller software uit te gaan rollen vanuit hetperspectief van de klant. Dit is een van de eerste stappen naar het werken in multidisciplinaire feature-teams. Het werk ‘van klantwens via bouw, test en uitrol tot beheer’ zal zoveel mogelijk worden
geautomatiseerd.

Bekijk referentie

Ceatement en Info Support helpen Belastingdienst aan Java-onwikkelaars

Createment heeft met zijn Createment-methodiek een innovatieve oplossing voor het tekort aan IT’ers op de arbeidsmarkt. Voor de opleiding tot Java-ontwikkelaars voor de Belastingdienst ging het IT-opleidingsbedrijf een partnerschap aan met Info Support.

Bekijk referentie

Maatwerktraining van Info Support bevordert bewustwording van beveiligingsbeleid

“Dankzij de training gaan de ICT-mensen bewuster om met beveiliging. De vraag is niet meer hoe het beleid luidt, maar ‘waarom doen we de dingen zoals we ze doen’, ‘hoe ga jij ermee om en wat betekent dit voor de organisatie?’”

 Marille Verhoeven en Arnold van Hunnik - Coöperatie VGZ

Bekijk referentie

Dankzij Info Support beschikt Meteo Consult over diepgaande kennis van JAVA

“Om meer synergie te creëren tussen MRD en onze IT-afdeling richtten we ons eerst op de gebruikte programmeertalen.” Aan het woord is Daniël van Dijke, manager van de afdeling Weather Tools, onderdeel van Meteorological Research & Development (MRD) van Meteo Consult.

Daniël van Dijke - Meteo Consult

Bekijk referentie

WUR dicht kenniskloof met (maatwerk)opleidingen van Info Support

Gerrit en Anneke zijn zeer te spreken over de trainers, die de materie niet alleen vanuit de theorie benaderen, maar ook putten uit hun uitgebreide praktijkervaring. “Je mérkt dat ze kwaliteit willen leveren, bij alles de eerste en de beste willen zijn.” “Onze ontwikkelaars zien dat we in ze investeren. De motivatie neemt toe, evenals de hechtheid van ons team,” stelt Anneke. Ook de Info Support-strippenkaart draagt hieraan bij: “uit dat budget kunnen de developers zelf vervolgopleidingen selecteren en ook dit versterkt de motivatie.”

Anneke Zandstra en Gerrit Seigers - Consultant/projectleider en teamleider Wageningen Universiteit & Researchcentrum

Bekijk referentie

Opleidingen en boot camps geven Timeos greep op zijn ICT

Met de keuze voor Info Supports ontwikkelstraat Endeavour werd ook gekozen voor ICT-(maatwerk) opleidingen van Info Support. De zeer ervaren trainers met hun grote praktijkervaring en de hele organisatie rond de opleidingen maken dat Timeos Info Support meer als partner dan als leverancier beschouwt. Een gesprek met Willem Nijssen.

Willem Nijssen - ICT-manager Timeos

Bekijk referentie

Efficiënte softwareontwikkeling dankzij succesvolle opleidingen

Als prominent hostingprovider binnen Europa is LeaseWeb (onderdeel van OCOM) voortdurend bezig zijn proces van softwareontwikkeling te optimaliseren. Om de ontwikkelmethodiek SCRUM optimaal toe te passen, heeft LeaseWeb gekozen voor het opleidingsaanbod van Info Support.

Robert van der Meulen - Manager Research & Product OCOM

Bekijk referentie

CBS betrekt al meer dan tien jaar maatwerktrainingen van Info Support

Het Centraal Bureau voor de Statistiek brengt jaarlijks een paar duizend publicaties uit met actuele cijfers over vrijwel alle aspecten van de Nederlandse samenleving. Tijdens het gesprek met John Hacking, teammanager ICT van het CBS, wordt al gauw duidelijk dat de relatie tussen het CBS en Info Support op het gebied van technische trainingen al jaren een zorgeloze relatie is.

John Hacking - Teammanager ICT Centraal Bureau voor de Statistiek

Bekijk referentie

Betere en snellere afhandeling van milieuklachten

Info Support ontwikkelde voor de Provincie Gelderland en een aantal Gelderse gemeenten een milieuklachten registratiesysteem. Dit systeem voorkomt dubbele registratie en bevordert effectief en efficiënt werken. Burgers kunnen bovendien op internet nakijken hoe het met de behandeling van de klachten is gesteld.

Marjoos van den Berg - Hoofd afdeling Subsidieverlening Provincie Gelderland

Bekijk referentie

Opleidingen op maat openen deur naar nieuwe projecten voor Axxes

Net toen er in de markt een fors gebrek was, had ICT-Consultancy bedrijf Axxes twaalf Microsoft .NET specialisten nodig. Axxes vroeg aan Info Support om een .NET-cursus op maat te organiseren. Nauwelijks enkele weken later kon het project starten.

Toon Verbuyst en Benjamin Goesaert - verantwoordelijke werving & selectie en senior accountmanager en medezaakvoerder Axxes

Bekijk referentie

Voorsprong op concurrenten dankzij kwaliteitsopleiding op maat

BIT IT Consultancy heeft gekozen voor kwaliteitstrainingen op maat bij Info Support. Het jonge IT-bedrijf wil de kennis voortdurend uitbreiden en zich hoger in de markt positioneren. Dankzij deze opleidingen kan BIT IT Consultancy de voorsprong op zijn concurrenten behouden.

Ive Verstappen - zaakvoerder BIT IT

Bekijk referentie

Logica haalt meer projecten binnen door te investeren in opleiding

ICT-dienstenleverancier Logica biedt nieuwkomers op de arbeidsmarkt een reële kans om het waar te maken in de informaticabranche. Schoolverlaters die bij Logica aan de slag gaan, krijgen meteen een doorgedreven opleiding om nog sterker geschoeid aan projecten te beginnen. Info Support organiseerde voor Logica verschillende cursussen rond Microsoft SharePoint, zowel voor schoolverlaters als ervaren Microsoft.NET consultants bij Logica. Sinds zijn samenwerking met Info Support versterkte Logica zijn positie als SharePoint-specialist. Het bedrijf kan nu sneller en meer mensen inzetten op SharePoint-projecten, een markt in volle groei.

Jan Graulus - Competence Centre Manager Microsoft Logica Belgie

Bekijk referentie

VECOZO: onmisbaar schakelpunt bij de administratieve berichtuitwisseling in de gezondheidssector

'Door met webservices te werken en op basis van SOA, agile ontwikkelen, open standaarden en transparantie beschikken we over een toekomstvaste applicatieomgeving.'

Han Tanis en Ronny Kennes - directeur en hoofd ICT VECOZO

Bekijk referentie

Univé borgt kwaliteit medewerkers met Skills Assessment

Univé loopt voorop in de ICT-gelederen, met een uitgelezen ICT-team. Zo’n team krijg je niet zomaar. Dat vraagt om investeringen in mensen en hun kennis. Het Kenniscentrum van Info Support levert Univé daarvoor de juiste tools.

Willem Baldé en Carla Hagewoud - Univé

Bekijk referentie

Dankzij de kennis van Info Support kan HintTech een early adopter zijn

HintTech had behoefte aan meer structuur in de opleidingssituatie en zocht naar een geschikte opleider waar zowel de Java- als de Microsoft-trainingen konden worden ondergebracht. Info Support biedt trainingen op beide technologieën en sprong er bovendien uit vanwege de aanpak en opzet.

Bart Omlo - projectleider HintTech

Bekijk referentie

Unieke combinatie van kennis en praktijk bij Info Support

Al sinds 1992 is Info Support geautoriseerd partner van Microsoft. Als partner verzorgt Info Support een uitgebreid scala aan opleidingen, examens en consultancydiensten. Wim van Vliet, manager Partner Readiness bij Microsoft, vertelt over de samenwerking.

Wim van Vliet - manager Partner Readiness Microsoft

Bekijk referentie

Info Support leidt consultants van de toekomst op

Ieder jaar selecteert Microsoft zo'n vijf talentvolle startende IT'ers voor het opleidingstrajec tot Next Generation Consultant. Manfred Simonis geeft leiding aan deze getalenteerde Next Gens. Hij vertelt over de rol van Info Support in dit bijzondere certificeringstraject.

Manfred Simonis - Leidinggevende Next Gens Microsoft

Bekijk referentie