Solid Innovator

Over Info Support

Even voorstellen

Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie voor ons werk centraal staan. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support strategisch voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server), Oracle (Fusion Middleware, Weblogic Suite) en Java.

Onze werkwijze kenmerkt zich daarbij door een aantal kernwaarden:

  • Soliditeit
  • Integriteit
  • Vakmanschap
  • Passie

Waarom Info Support?

Veel van onze opdrachtgevers behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en België. Zij kozen voor Info Support omdat ze bij complexe en bedrijf kritische softwarevraagstukken gegarandeerd resultaten wilden. Of omdat ze innovatieve, branchegerichte oplossingen wilden waarbij een juiste mix van branchekennis en IT-kennis vereist was.

Het Info Support Kenniscentrum

Vanuit het Kenniscentrum geven onze trainers meer dan 300 trainingen voor IT-professionals, onder meer op het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases.

Onze visie op diverse leervormen

Voor opleiden zijn verschillende methodes en manieren van aanpak. Voordat er door een organisatie een keuze wordt gemaakt, is het belangrijk de alternatieven goed af te wegen en te kijken op welke manier het hoogste rendement behaald wordt. Het gaat immers om de voordelen die het de organisatie in de toekomst kan bieden.

Referenties

Is er een beter bewijs van een goede en succesvolle samenwerking dan tevreden klanten? Lees referenties van onze klanten.

Algemene voorwaarden en zakelijke gegevens

Op al de werkzaamheden door Info Support uitgevoerd en op al de aan ons gegeven opdrachten zijn – tenzij expliciet anders overeengekomen – onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Partners en certificaten