Solid Innovator

Over Info Support

Even voorstellen

Info Support is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), cloud architectuur, Managed Services en IT-trainingen. Met een agile mentaliteit en software crafstmanship helpen ruim 500 professionals klanten vooruit in de sectoren agrifood, retail, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Daarnaast gelooft Info Support in de kracht van de community en draagt het actief bij aan diverse open source initiatieven. Info Support heeft vestigingen in Nederland en België.

Onze werkwijze kenmerkt zich daarbij door een aantal kernwaarden:

  • Soliditeit
  • Integriteit
  • Vakmanschap
  • Passie

Waarom Info Support?

Veel van onze opdrachtgevers behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en België. Zij kozen voor Info Support omdat ze bij complexe en bedrijf kritische softwarevraagstukken gegarandeerd resultaten wilden. Of omdat ze innovatieve, branchegerichte oplossingen wilden waarbij een juiste mix van branchekennis en IT-kennis vereist was.

Het Info Support Kenniscentrum

Vanuit het Kenniscentrum geven onze trainers meer dan 200 trainingen voor IT-professionals, onder meer op het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases.

Onze visie op diverse leervormen

Voor opleiden zijn verschillende methodes en manieren van aanpak. Voordat er door een organisatie een keuze wordt gemaakt, is het belangrijk de alternatieven goed af te wegen en te kijken op welke manier het hoogste rendement behaald wordt. Het gaat immers om de voordelen die het de organisatie in de toekomst kan bieden.

Referenties

Is er een beter bewijs van een goede en succesvolle samenwerking dan tevreden klanten? Lees referenties van onze klanten.

Algemene voorwaarden en zakelijke gegevens

Op al de werkzaamheden door Info Support uitgevoerd en op al de aan ons gegeven opdrachten zijn – tenzij expliciet anders overeengekomen – onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Partners en certificaten