Op jouw verzoek

Incompany training

Een training of dienst die speciaal wordt georganiseerd voor jouw organisatie en medewerkers. Dit kan intern gebeuren op de locatie van de organisatie zelf, bij Info Support maar ook op een externe locatie. Het doel hierbij is om de kennis en vaardigheden van de medewerkers op een specifiek gebied te vergroten en zo bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. We bieden de volgende vormen:

Incompany training

Alle trainingen op deze website kunnen ook binnen jouw organisatie worden uitgevoerd als incompany training. Data, locatie, inhoud en vorm zijn in onderling overleg. Daarnaast is Info Support gespecialiseerd om specifieke trainingen voor jou en/of jouw organisatie te ontwikkelen.

Neem contact op
Incompanytraining

Incompanytraining

Inspiratiesessie

Wil een lezing over een specifiek onderwerp voor jouw medewerkers organiseren? Met een Info Support inspiratiesessie is dit mogelijk. Je kiest een onderwerp, Info Support verzorgt de spreker. Kijk hier voor inspiratie.

Neem contact op
Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Ask-the-Expert

Opleidingsmethode waarbij een trainer bij jou op locatie langskomt om specifieke vragen van medewerkers te beantwoorden, toegespitst op jouw praktijk. Deze methode is in de geschetste situatie een veel efficiëntere dan het volgen van een meerdaagse training. Vaak is een dagdeel of een dag voldoende om alle vragen die leven bij een groep te beantwoorden.

Neem contact op
Ask-the-Expert

Ask-the-Expert