Hanno Embregts

Trainer/consultant

Ik ben Hanno Embregts en in mijn werk zijn er twee dingen die ik het allerleukst vind. Ten eerste het scheppende karakter van mijn werk – eerst is er niets, en vervolgens programmeer je gedrag en is het er wel! En ten tweede het vertellen van een verhaal voor een groep mensen. Ik vind het een uitdaging om dat verhaal op een interessante en vermakelijke manier te brengen, en daarbij veel interactie met de groep te hebben. Lesgeven biedt mij de kans deze twee aspecten te combineren, en daarom doe ik het graag.

Naast mijn werk als docent ben ik actief als software architect en lead developer. Daarnaast besteed ik tijd aan de (inter)nationale Java-community als spreker en vind je mij dus regelmatig op conferenties en meetups.

Als ik geen computer in de buurt heb, besteed ik graag tijd aan muziek maken in verschillende bands en orkesten (voornamelijk dwarsfluit, gitaar en zang).

Volg mij ook op:    

Ik besteed graag tijd aan de (inter)nationale Java-community als spreker en vind je mij dus regelmatig op conferenties en meetups