Vraag het aan onze trainer/consultant

Ask-the-Expert

Een trainer/consultant van Info Support op jouw locatie

Ask-the-Expert is een opleidingsmethode waarbij een trainer bij jou op locatie langskomt om specifieke vragen van uw medewerkers te beantwoorden, toegespitst op jouw praktijk.

Deze methode is in de geschetste situaties een veel efficiëntere dan het volgen van een meerdaagse training. Vaak is één dagdeel of één dag voldoende om alle vragen die leven bij een groep ontwikkelaars te beantwoorden en kan men daarna weer enthousiast aan de slag met de nieuw opgedane kennis.

Ask-the-Expert is in feite de ultieme vorm van maatwerk, maar op een laagdrempelige en efficiënte manier.

Efficiënter opleiden door te focussen op hiaten in kennis

Een training biedt niet altijd uitkomst. Soms is er al veel kennis en ervaring maar zijn er toch nog vragen. In zo’n geval is het prettig als bijvoorbeeld een groep ontwikkelaars de mogelijkheid krijgt die vragen aan een trainer/consultant van Info Support voor te leggen. Een Ask-the-Expert geeft dan uitkomst: een ervaren trainer die langskomt en op al die vragen een antwoord heeft.

Voordelen van Ask-the-Expert:

  • Specifieke gaten in kennis worden opgevuld.
  • Efficiënte manier van trainen.

Meer informatie

Wilt u weten of een Ask-the-Expert een oplossing biedt voor uw uitdaging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Of download onze brochure voor extra informatie.