Taxi-service

Vervoer van en naar Station Veenendaal - De Klomp

Wanneer je in ons pand in Veenendaal aan de Kruisboog 42 training volgt en je reist met het Openbaar Vervoer, dan kun je gebruik maken van onze gratis taxi-service.

Laat ons minimaal 2 werkdagen van te voren weten of je van onze taxi-service gebruik wilt maken, dan bestellen wij een taxi voor je.

Wat houdt dit in?
Het taxibedrijf waar je door opgehaald en weggebracht wordt heet ‘Taxi Van Ojik’.
Dit houdt in dat je ’s ochtends door de taxi vanaf station Veenendaal-De Klomp naar onze trainingslocatie gebracht kunt worden.
Aan het eind van de cursusdag zal de taxi je weer naar station Veenendaal-De Klomp terugbrengen.

Tijden
Rond 08.40 uur: de taxi staat op station Veenendaal-De Klomp aan de kant van de fietsenstalling* klaar om u weg te brengen naar onze trainingslocatie aan Kruisboog 42 te Veenendaal. De taxi zal om uiterlijk 08.50 uur vertrekken. Zorg daarom dat je op tijd bent. Lukt dit niet, dan graag even bellen.

Rond 16.15 uur: de taxi staat na de training, op de trainingslocatie klaar om je terug te brengen naar station Veenendaal-De Klomp.

Taxi standplaats station Veenendaal-De Klomp
*De fietsenstalling is aan de kant van het perron richting Arnhem. Om daar te komen loop je via de trap naar beneden. Beneden ga je linksaf, na 20 meter kom je bij een rotonde (op parkeerplaats) daar wacht de taxi op u. Indien je later bent of verhinderd, graag contact opnemen met telefoonnummer: 0318 – 501 119 (Kenniscentrum, Info Support).