Taxi-service Kenniscentrum Veenendaal

Vervoer van en naar Station Veenendaal - De Klomp

Wanneer u in ons pand aan de Kruisboog 42 (3905 TG) te Veenendaal cursus volgt, en u reist met het Openbaar Vervoer, dan kunt gebruik maken van onze gratis taxi-service.

Laat ons minimaal 2 werkdagen van te voren even weten of u van onze taxi-service gebruik wilt maken, dan bestellen wij een taxi voor u.

Wat houdt dit in?
Het taxibedrijf waar u door opgehaald en weggebracht wordt heet Taxi Van Ojik.
Dit houdt in dat u ’s ochtends door de taxi vanaf station Veenendaal-De Klomp naar onze cursuslocatie gebracht kunt worden.
Aan het eind van de cursusdag zal de taxi u dan weer naar station Veenendaal-De Klomp terugbrengen.

Tijden?
Rond 08.40 uur: de taxi staat op station Veenendaal-De Klomp aan de kant van de fietsenstalling* klaar om u weg te brengen naar onze cursuslocatie aan Kruisboog 42 te Veenendaal. De taxi zal om uiterlijk 08.50 uur vertrekken. Zorg daarom dat u op tijd bent. Lukt dit niet, dan graag even bellen.

Rond 16.15 uur: de taxi staat op de cursuslocatie klaar om u terug te brengen naar station Veenendaal-De Klomp.

Taxi standplaats station Veenendaal-De Klomp
*De fietsenstalling is aan de kant van het perron richting Arnhem. Om daar te komen loopt u via de trap naar beneden. Beneden gaat u linksaf na 20 meter komt u bij een rotonde (op parkeerplaats) daar wacht de taxi op u. Indien u later bent of verhinderd graag contact opnemen met telefoonnummer: 0318 – 501 119 (Kenniscentrum, Info Support).