Begeleide zelfstudie

Open Leercentrum Veenendaal

Open Leercentrum Infrastructuur en - Development

 • In ons Open Leercentrum in Veenendaal kun je zelfstandig oefenen met bepaalde leerstof
 • We faciliteren een optimale leeromgeving en leerstijl die bij je past
 • Eén van onze docenten is aanwezig voor de begeleiding

Open Leercentrum Infrastructuur

In het Open Leercentrum Infrastructuur bestudeer je op onze locatie in Veenendaal onder begeleiding van een gecertificeerde Info Support trainer de lesstof van een Microsoft Infrastructuur training.

Open Leercentrum Development

In ons Open Leercentrum in Veenendaal kun je onder begeleiding van één van onze docenten oefenen met bepaalde leerstof. Deze bieden we in de vorm van hands-on labs en/of cases aan, maar als je zelf cases wilt aandragen, kan dat natuurlijk ook. Het voordeel voor je is dat in het Open Leercentrum de docent dieper in kan gaan op specifieke vragen die je rondom de stof hebt en dat je met praktijkvoorbeelden of opdrachten gericht kunt oefenen.…

Voordelen Open Leercentrum

Elke methodiek heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand zes redenen om voor het Open Leercentrum te kiezen:

 • Flexibel

  Zelf data uitkiezen

  Je bent niet langer afhankelijk van een beperkt aantal startdata van een training, je kunt zelf de datum kiezen die je het beste uitkomt.

  Verspreiden over de tijd

  Bij klassikale trainingen liggen de data vast, een vijfdaagse cursus begint op maandag en eindigt op vrijdag. Maar wellicht is het voor jouw werk en kennisopname beter om de cursus te verspreiden over 2 weken of langer? Dat kan.

 • Andere tijden

  Een klassikale cursus start om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur, in het open leercentrum kunnen we daar wat flexibeler mee omgaan binnen de openingstijden van het gebouw. Lunch is inbegrepen.

 • Startgarantie

  Klassikale open roostertrainingen hebben een minimaal aantal deelnemers nodig om doorgang te vinden. Bij het open leercentrum is er geen minimum aantal deelnemers noodzakelijk.

 • Jij bepaalt het tempo

  Je bepaalt het tempo, leer je sneller dan gemiddeld dan hoeft je niet te wachten op mede-cursisten of wil je juist die ene oefening even rustig afmaken.

 • Persoonlijk

  Zijn voor jou bepaalde onderdelen minder interessant dan halen we die gewoon uit het programma.

  Heb je juist behoefte om langer en dieper bij een specifiek onderwerp stil te staan omdat deze juist voor jouw organisatie van belang is. Dat kan ook.

 • Prijsvoordeel

  Trainingen hebben een lager prijspeil dan dezelfde training in klassikaal open rooster formaat.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons Open Leercentrum? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!