Begeleide zelfstudie

Open Leercentrum Infrastructuur

Uitleg Open Leercentrum Infrastructuur (video 46 seconden)

Begeleide zelfstudie

In het Open Leercentrum Infrastructuur bestudeer je op onze locatie in Veenendaal onder begeleiding van een gecertificeerde Info Support trainer de lesstof van een Microsoft Infrastructuur training. We faciliteren een optimale leeromgeving en leerstijl die bij je past.

In het kort

 • Open leercentrum Infrastructuur

  Jouw persoonlijke trainer

  Samen met de deskundige Info Support trainer bespreek je de beste aanpak en jouw leerpad. Tijdens jouw verblijf in het Open Leercentrum Infrastructuur is de trainer beschikbaar voor inhoudelijke vragen.

 • Microsoft Azure trainingen

  Digitaal trainingsmateriaal

  Je krijgt de beschikking over digitaal Microsoft trainingsmateriaal, dat je zelfstandig kunt doornemen of later als referentiemateriaal kunt gebruiken.

 • Microsoft Azure trainingen

  Instructie video’s

  Omdat lezen niet voor iedereen de beste leermethode is, is er in het open leercentrum ook toegang tot een grote bibliotheek aan IT instructie video’s van de marktleider PluralSight.

 • Microsoft Azure trainingen

  Lab omgeving

  Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te oefenen door middel van een complete lab omgeving, die 24x7 tot je beschikking staat ook een week na de training.

Voordelen Open Leercentrum Infrastructuur

Elke methodiek heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand zes redenen om voor het Open Leercentrum infrastructuur te kiezen:

 • Flexibel

  Zelf data uitkiezen

  Je bent niet langer afhankelijk van een beperkt aantal startdata van een training, je kunt zelf de datum kiezen die je het beste uitkomt.

  Verspreiden over de tijd

  Bij klassikale trainingen liggen de data vast, een vijfdaagse cursus begint op maandag en eindigt op vrijdag. Maar wellicht is het voor jouw werk en kennisopname beter om de cursus te verspreiden over 2 weken of langer? Dat kan.

 • Andere tijden

  Een klassikale cursus start om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur, in het open leercentrum kunnen we daar wat flexibeler mee omgaan binnen de openingstijden van het gebouw. Lunch is inbegrepen.

 • Startgarantie

  Klassikale open roostertrainingen hebben een minimaal aantal deelnemers nodig om doorgang te vinden. Bij het open leercentrum is er geen minimum aantal deelnemers noodzakelijk.

 • Jij bepaalt het tempo

  Je bepaalt het tempo, leer je sneller dan gemiddeld dan hoeft je niet te wachten op mede-cursisten of wil je juist die ene oefening even rustig afmaken.

 • Persoonlijk maatwerk

  Zijn voor jou bepaalde onderdelen minder interessant dan halen we die gewoon uit het programma.

  Heb je juist behoefte om langer en dieper bij een specifiek onderwerp stil te staan omdat deze juist voor jouw organisatie van belang is. Dat kan ook.

 • Prijsvoordeel

  Trainingen hebben een lager prijspeil dan dezelfde training in klassikaal open rooster formaat.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze Open Leercentrum Infrastructuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of bekijk ons Open Leercentrum curriculum.