Open Leercentrum Infrastructuur

Info Support Open Leercentrum Infrastructuur curriculum
Ga voor een overzicht (en/of registratie) van onze infrastructuurtrainingen naar: Open Leercentrum Infrastructuur

Startgarantie, maximale flexibiliteit en keuze uit diverse leerstijlen.
In het Open Leercentrum Infrastructuur bestudeert u onder begeleiding van een gecertificeerde Info Support trainer de lesstof van een Microsoft Infrastructuur training. We faciliteren een optimale leeromgeving en leerstijl die bij u past.

Uw persoonlijke trainer
Samen met de deskundige Info Support trainer bespreekt u de beste aanpak en uw leerpad. Tijdens uw verblijf in het Open Leercentrum Infrastructuur is de trainer beschikbaar voor inhoudelijke vragen.

Digitaal trainingsmateriaal
U krijgt de beschikking over digitaal Microsoft trainingsmateriaal, dat u zelfstandig kunt doornemen of later als referentiemateriaal kunt gebruiken.

Instructie video’s
Omdat lezen niet voor iedereen de beste leermethode is, is er in het open leercentrum ook toegang tot een grote bibliotheek aan IT instructie video’s van de marktleider Pluralsight.

Lab omgeving
Uiteraard bieden we u ook de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te oefenen door middel van een complete lab omgeving, die 24x7 tot u beschikking staat ook een week na de training.

Voordelen Open Leercentrum Infrastructuur
Elke methodiek heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand zes redenen om voor het Open Leercentrum infrastructuur te kiezen:

Flexibel
Zelf data uitkiezen
U bent niet langer afhankelijk van een beperkt aantal startdata van een training, u kunt zelf de datum kiezen die u het beste uitkomt.
Verspreiden over de tijd
Bij klassikale trainingen liggen de data vast, een vijfdaagse cursus begint op maandag en eindigt op vrijdag. Maar wellicht is het voor uw werk en kennisopname beter om de cursus te verspreiden over 2 weken of langer? Dat kan.

Andere tijden
Een klassikale cursus start om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur, in het open leercentrum kunnen we daar wat flexibeler mee omgaan binnen de openingstijden van het gebouw. Lunch is inbegrepen.

Startgarantie
Klassikale open roostertrainingen hebben een minimaal aantal deelnemers nodig om doorgang te vinden. Bij het open leercentrum is er geen minimum aantal deelnemers noodzakelijk.

U bepaalt het tempo
U bepaalt het tempo, leert u sneller dan gemiddeld dan hoeft u niet te wachten op mede-cursisten of wilt u juist die ene oefening even rustig afmaken?

Persoonlijk maatwerk
Zijn voor u bepaalde onderdelen minder interessant dan halen we die gewoon uit het programma. Of heeft u juist behoefte om langer en dieper bij een specifiek onderwerp stil te staan omdat deze juist voor uw organisatie van belang is.

Prijsvoordeel
Trainingen hebben een lager prijspeil dan dezelfde training in klassikaal open rooster formaat.

Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.