Voordeelkaart

Master Key Card

Master Key Card

Voordeelkaart voor trainingen

Wanneer de kennisbehoefte binnen jouw organisatie een traject van meerdere trainingen vereist, kun je kiezen voor een Master Key Card van Info Support, onze voordeelkaart voor trainingen.

Met een Master Key Card kun je, tegen een vast laag tarief per dag, een jaar lang kiezen uit de ruim 200 trainingen die Info Support in haar open rooster aanbiedt.

Mocht je trainingbehoefte gedurende deze periode veranderen dan kan de kaart dus ook voor onze andere trainingen worden ingezet.

Opleidingsaanbod op persoons- of organisatieniveau

Met een Master Key Card volg je een aantal trainingen uit ons reguliere trainingrooster, waarbij je zelf kunt bepalen op welke dagen je een training wilt volgen en in welke periode het zwaartepunt van het traject komt te liggen.

Dat geeft je een maximale bewegingsvrijheid. Bovendien hoeven deelnemers van een organisatie niet dezelfde training op hetzelfde tijdstip te volgen, zodat jouw organisatie van een groepskorting kan profiteren zonder dat de bezettingsgraad van jouw IT-afdeling op trainingdagen in gevaar komt.

Tarieven

 
Naam Aantal dagen Tarief*
Master Key Card 25 € 14.825
Master Key Card Silver 50 € 28.355
Master Key Card Gold 75 € 41.485
Master Key Card Platinum 100 € 53.245

*Tarief is in Euro’s, exclusief 21% btw en geldig tot en met 31 december 2024

Voorwaarden Master Key Card

Op het Master Key Card programma zijn al onze reguliere cursusvoorwaarden van toepassing, met enkele uitzonderingen. Bekijk hier de voorwaarden van de Master Key Card.

Meer informatie

Wilt u weten over de Master Key Card? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Of vraag nu een offerte aan!

Neem contact op
Master Key Card

Master Key Card