Douwe van den Berg

Trainer/consultant

Hallo! Ik ben Douwe van den Berg, trainer bij het Kenniscentrum van Info Support.

In 2017 ben ik hier begonnen om trainingen te verzorgen op het gebied van data en artificial intelligence. Dat heb ik ondertussen uitgebreid met verantwoordelijkheid voor ons curriculum op dit gebied en meedenken over de toekomstige ontwikkelingen binnen onze technology area Data&AI. Ik vind het ontzettend waardevol dat ik binnen Info Support en helemaal binnen de technology area kan sparren met collega’s die gave projecten draaien bij onze klanten. Door die uitwisseling van kennis en ervaring worden we allemaal beter, ook onze trainingen.

Het lijkt me duidelijk dat ik gelukkig word van data en alle oplossingen die we op basis daarvan kunnen maken. Dat mag zo ingewikkeld mogelijk, maar eigenlijk word ik bijvoorbeeld net zo blij van een eenvoudige grafiek die inzicht in seizoensgebonden effecten verschaft. Maar het allermooist is het wanneer de deelnemers van je training écht iets hebben geleerd en vooruit kunnen met de kennis die je ze hebt aangeboden.

Ik geef trainingen op het gebied van SQL, SQL Server, Python, data modelleren, Power BI, Azure data en AI oplossingen, machine learning, Databricks en Spark.

 

Naast mijn werk bij Info Support zit ik graag op de fiets en speel ik veel bord- en kaartspellen met mijn vrienden.

Ik word gelukkig van data en alle oplossingen die we op basis daarvan kunnen maken