Anthony Huebers

Trainer/consultant

Ik ben Anthony Huebers en woon met mijn gezin onder de rivieren. Ik had al snel door dat er niks mooier is dan het maken van software. Ik was als kind al erg nieuwsgierig. Wat ik zo mooi vind aan ons vak is dat je regelmatig uitgenodigd wordt in andermans keukens en ziet wat er daar achter de schermen gebeurt. Vervolgens mag je jouw vakkennis en technieken inzetten om de andere te helpen. Dit doe ik inmiddels al meer dan 10 jaar en werk voornamelijk in de Microsoft stack (C#, .NET en Azure) en met Docker en Kubernetes.

Mijn praktijkervaring en enthousiasme over bepaalde technieken mag ik nu al een aantal jaar delen met cursisten. Ik vind het leuk om over techniek te praten. Hoe werkt iets? Waar kun je het inzetten?

Wat ik vooral leuk vind aan lesgeven is de nieuwsgierigheid van de andere. Samen filosoferen over het onderwerp en leren van elkaar. Iedereen ziet het anders en leert ook weer anders. Dat maakt het lesgeven erg afwisselend.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad. We reizen veel en willen nog een hoop van de wereld zien. We zijn graag in andere omgevingen en nieuwsgierig naar andere culturen.

Mijn praktijkervaring en enthousiasme over bepaalde technieken mag ik nu al een aantal jaar delen met cursisten