Begeleide zelfstudie

Open Leercentrum Infrastructuur

Uitleg Open Leercentrum Infrastructuur (video 46 seconden)

Begeleide zelfstudie

In het Open Leercentrum Infrastructuur bestudeert u op onze locatie in Veenendaal onder begeleiding van een gecertificeerde Info Support trainer de lesstof van een Microsoft Infrastructuur training. We faciliteren een optimale leeromgeving en leerstijl die bij u past.

In het kort

 • Open leercentrum Infrastructuur

  Uw persoonlijke trainer

  Samen met de deskundige Info Support trainer bespreekt u de beste aanpak en uw leerpad. Tijdens uw verblijf in het Open Leercentrum Infrastructuur is de trainer beschikbaar voor inhoudelijke vragen.

 • Microsoft Azure trainingen

  Digitaal trainingsmateriaal

  U krijgt de beschikking over digitaal Microsoft trainingsmateriaal, dat u zelfstandig kunt doornemen of later als referentiemateriaal kunt gebruiken.

 • Microsoft Azure trainingen

  Instructie video’s

  Omdat lezen niet voor iedereen de beste leermethode is, is er in het open leercentrum ook toegang tot een grote bibliotheek aan IT instructie video’s van de marktleider PluralSight.

 • Microsoft Azure trainingen

  Lab omgeving

  Uiteraard bieden we u ook de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te oefenen door middel van een complete lab omgeving, die 24x7 tot u beschikking staat ook een week na de training.

Voordelen Open Leercentrum Infrastructuur

Elke methodiek heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand zes redenen om voor het Open Leercentrum infrastructuur te kiezen:

 • Flexibel

  Zelf data uitkiezen
  U bent niet langer afhankelijk van een beperkt aantal startdata van een training, u kunt zelf de datum kiezen die u het beste uitkomt.
  Verspreiden over de tijd
  Bij klassikale trainingen liggen de data vast, een vijfdaagse cursus begint op maandag en eindigt op vrijdag. Maar wellicht is het voor uw werk en kennisopname beter om de cursus te verspreiden over 2 weken of langer? Dat kan.

 • Andere tijden

  Een klassikale cursus start om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur, in het open leercentrum kunnen we daar wat flexibeler mee omgaan binnen de openingstijden van het gebouw. Lunch is inbegrepen.

 • Startgarantie

  Klassikale open roostertrainingen hebben een minimaal aantal deelnemers nodig om doorgang te vinden. Bij het open leercentrum is er geen minimum aantal deelnemers noodzakelijk.

 • U bepaalt het tempo

  U bepaalt het tempo, leert u sneller dan gemiddeld dan hoeft u niet te wachten op mede-cursisten of wilt u juist die ene oefening even rustig afmaken.

 • Persoonlijk maatwerk

  Zijn voor u bepaalde onderdelen minder interessant dan halen we die gewoon uit het programma. Of heeft u juist behoefte om langer en dieper bij een specifiek onderwerp stil te staan omdat deze juist voor uw organisatie van belang is.

 • Prijsvoordeel

  Trainingen hebben een lager prijspeil dan dezelfde training in klassikaal open rooster formaat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze Open Leercentrum Infrastructuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of bekijk ons Open Leercentrum curriculum.