Voordeelkaart

Master Key Card

Master Key Card

Voordeelkaart voor opleidingen

Wanneer de kennisbehoefte binnen uw organisatie een traject van meerdere trainingen vereist, kunt u kiezen voor één van de Master Key Cards van Info Support, onze voordeelkaart voor opleidingen. Met een Master Key Card kunt u, tegen een vast laag tarief per dag, een jaar lang kiezen uit de ruim 300 trainingen die Info Support in haar open rooster aanbiedt. Mocht de trainingbehoefte gedurende deze periode veranderen dan kan de kaart dus ook voor onze andere trainingen worden ingezet.

Opleidingsaanbod op persoons- of organisatieniveau

Met een Master Key Card volgt u een aantal trainingen uit ons reguliere trainingrooster, waarbij u zelf kunt bepalen op welke dagen u een training wilt volgen en in welke periode het zwaartepunt van het traject komt te liggen. Dat geeft u een maximale bewegingsvrijheid. Bovendien hoeven deelnemers van één organisatie niet dezelfde training op hetzelfde tijdstip te volgen, zodat uw organisatie van een groepskorting kan profiteren zonder dat de bezettingsgraad van uw IT-afdeling op trainingdagen in gevaar komt.

Tarieven

 
Naam Aantal dagen Tarief*
Master Key Card 25 € 13.475
Master Key Card Silver 50 € 25.780
Master Key Card Gold 75 € 37.715
Master Key Card Platinum 100 € 48.405

*Tarief is in Euro’s, exclusief 21% btw en geldig tot en met 31 december 2023

Voorwaarden Master Key Card

Op het Master Key Card programma zijn al onze reguliere cursusvoorwaarden van toepassing, met enkele uitzonderingen. Bekijk hier de voorwaarden van de Master Key Card.

Meer informatie

Wilt u weten over de Master Key Card? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Of vraag nu een offerte aan!