Bedrijfsarchitectuur voor IT-Professionals

Inschrijven Training Bedrijfsarchitectuur voor IT-Professionals

Info Support Cursuscode
BALD
Leverancier
Novius
Duur
6 dagen

De verbreding over alle Architectuurdomeinen (Producten/Diensten, Proces en Organisatie, Informatie en Technologie), toegesneden voor de IT-Professional

Cursusbeschrijving

Als IT-Professional heeft u te maken met een complexe omgeving: u hebt contact met vertegenwoordigers van ‘de business’, met bedrijfsarchitecten, met leveranciers, met informatie- en programmamanagers. Ieder spreekt zijn eigen taal. De verbinding tussen deze invalshoeken ligt in de bedrijfsarchitectuur. Door middel van heldere modellen en afspraken over de inrichting van het totale applicatielandschap wordt de complexiteit transparant. In feite komt dit erop neer dat de gewenste inrichting van de informatiehuishouding gestalte moet krijgen.

Novius Adviesgroep voor Organisatie en Informatie heeft 20 jaar ervaring met het verbinden van business en IT. Dit heeft onder meer geleid tot het ontwikkelen van een uiterst succesvolle aanpak van het opstellen van een bedrijfsarchitectuur. Zo stond Novius aan de basis van de Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (NORA) en hielp veel gerenommeerde ondernemingen aan een bloeiende architectuurpraktijk.

Info Support en Novius bundelen hun kennis en ervaring in een opleiding voor IT-Professionals: Bedrijfsarchitectuur voor IT-Professionals (BALD). In deze zesdaagse opleiding leert u de belangrijkste kneepjes van bedrijfs- en informatiearchitectuur. Hiermee versterkt uw positie als IT-Professional en legt u een basis voor een volgende stap in uw loopbaan.

In deze opleiding maken we gebruik van het boek “Bedrijfsarchitectuur, werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting” van Guido Bayens en Hans Tönissen. Hierin staat het Novius Architectuur Raamwerk centraal en worden relaties gelegd met TOGAF, Archimate en DyA. Een scala van onderwerpen komt samenhangend aan de orde, zoals: multichannel dienstverlening, ketensamenwerking, social media, bedrijfsfuncties en bedrijfsprocessen, SOA, applicaties en infrastructuur.

De opleiding wordt gegeven door ervaren architecten van Novius en Info Support, waardoor ook best practices een belangrijke rol zullen spelen. Oefeningen tijdens de training en huiswerkopdrachten tussen de lesdagen door zorgen voor een afwisselende en effectieve manier van leren.

Bij deelname aan deze training met een Info Support Master Key Card zullen extra dagen in rekening worden gebracht. Bel of mail Info Support voor meer informatie.

De datum die genoemd wordt is de startdatum van de training, door op 'inschrijven' te klikken worden ook de andere trainingsdagen zichtbaar.

Cursusdata, locaties en tarief

Startdatum Locatie Inschrijven
25 april 2019 Utrecht inschrijven

Het tarief voor deze training is € 4.590,00 per persoon.

Neem contact met ons op indien er geen (geschikte) datum gevonden kan worden.

Indien u deze training in Mechelen wilt volgen, neem dan contact op met ons via dit e-mailadres of bel naar +32 (0)15 28 63 70.

Benodigde voorkennis

Praktische ervaring als IT-Professional

Doelgroep

  • IT Architect
  • Informatie Analist

Heeft u vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken via de volgende nummers:
Nederland: +31 318 501 119
België: +32 15 286 370

Stuurt u liever een mail?
Nederland: training.nl@infosupport.com
België: training.be@infosupport.com

Inschrijven Training Bedrijfsarchitectuur voor IT-Professionals

Info Support Course code
BALD
Supplier
Novius
Length
6 days

The class will be conducted entirely in Dutch

Course dates, locations and price

Startdate Location Register
25 April 2019 Utrecht register

doorgangsgarantie = Guaranteed to start.
The price for this course is € 4,590.00 per person.

Please contact us for other (suitable) dates and/or location.

If you want to follow this course in Mechelen, please contact us at this email adress or call +32 (0)15 28 63 70.

Target Audience

  • IT Architect
  • Information Analyst

Do you have any questions?

You can reach us through the following numbers:
Netherlands: +31 318 501 119
Belgium: +32 15 286 370

Rather send an email?
Netherlands: training.nl@infosupport.com
Belgium: training.be@infosupport.com