Bij het Info Support Kenniscentrum volg je

Scrum trainingen

Wat is Scrum?

Scrum is een werkwijze om op een flexibele manier software of producten te maken. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een vaste lengte van een tot vier weken, werkende software of producten opleveren. Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport. Bij een scrum probeert een team samen een doel te bereiken en de wedstrijd te winnen. Samenwerking is heel belangrijk en men moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden (Wikipedia).

Scrum trainingen

Wilt u leren werken met Scrum of u wilt een Scrum certificering halen? Volg dan een Scrum training bij het Kenniscentrum van Info Support.

 

Waarom Info Support?

  • We delen praktijkkennis

    De Scrum aanpak wordt door Info Support toegepast bij de uitvoering van software ontwikkelprojecten en is geïntegreerd in de ontwikkelstraat Endeavour. Info Support heeft ruim 25 gecertificeerde Scrum Masters in dienst. De opgedane ervaring en best practices uit projecten laten we terug komen in onze trainingen.

  • Eigen trainers

    Onze Scrum trainers zijn geen freelancers, maar vaste medewerkers. Vakmensen met een hoog niveau, die collega’s ontmoeten die met dezelfde materie bezig zijn. Zo kunnen ze hun kennis verdiepen en hun inzicht verbreden. Het versterkt bovendien de teamgeest en dat uit zich weer in de kwaliteit en het enthousiasme waarmee zij hun trainingen verzorgen.

  • Keuze uit klassikaal, remote of begeleide zelfstudie

    Bij Info Support kunt u kiezen of u uw training klassikaal (maximaal 12 deelnemers), remote (live en online via Teams) of in begeleide zelfstudie volgt (in ons Open Leercentrum in Veenendaal)

Scrum certificering

Wanneer u een Scrum certificaat wilt behalen? Op deze pagina hebben we voor u alle trainingen op een overzichtelijke rij gezet waarin onderwerpen uit een specifiek examen aan bod komen.

Referenties Scrum trainingen

“Good introduction and explanation of the Scrum framework, worthwhile examples“

Jan-Jelle: Scrum Master training (SCRUMMAS)

“Vooral discussie met collega's was leerzaam.“

Ad: Scrum Essentials (SCRUMES)