Aan u de keuze

Remote versus klassikaal

Volg uw IT-training bij Info Support ‘remote’ of ‘klassikaal’

Aan u de keuze. We leggen hieronder de verschillen uit.

Remote

U volgt de training ‘live’ en ‘online’ met Microsoft Teams.

Hoe werkt een remote IT-training?

Ook online waarborgen wij de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Zo zorgen wij er samen met u voor dat u ook in deze tijd uw kennis en vaardigheden van IT kunt blijven ontwikkelen en direct in praktijk kunt brengen.

Samen met uw medecursisten volgt u de training digitaal (distance learning) via Microsoft Teams. Via een live-verbinding heeft u contact met uw docent en de medestudenten (die de training klassikaal volgen).

Om deel te kunnen nemen hoeft u zelf niet te beschikken over de Microsoft Team-applicatie of een Microsoft-account. Nadat wij u hebben voorzien van de juiste link, kunt u de training eenvoudig bijwonen via uw browser. Lukt het onverhoopt niet om in de leeromgeving te komen, dan staan onze technische experts voor u klaar om u hierin te ondersteunen.

Hoewel het anders is dan het volgen van een klassikale training, bieden wij u wat u van ons kunt verwachten. Dezelfde inhoud, lesmaterialen en ondersteuning. Daarnaast hebben onze docenten alle tools om ook in een digitale omgeving kennis op effectieve wijze over te brengen. Wel verandert er iets in de manier van samenwerken en interacteren. Participeren gaat via de chat of via video en dat kan best even wennen zijn. Wij doen er alles aan om u hierin mee te nemen.

Welke IT-trainingen kunt u remote volgen?

U kunt trainingen op onder meer het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases volledig remote bij ons volgen. Het volledige overzicht aan trainingen vindt u hier.

Quote van een cursist: “Op voorhand niet verwacht dat de cursus online zo goed zou verlopen. Wat mij betreft mogen meer cursussen op deze manier gegeven worden”.

Klassikaal

U volgt de training op één van onze locaties in Veenendaal of Utrecht.

Hoe werkt een klassikale IT-training?

U volgt de training op één van onze locaties in Veenendaal of Utrecht om zo uw kennis en vaardigheden van IT te kunnen blijven ontwikkelen en direct in praktijk kunt brengen.

Samen met medecursisten volgt u de training onder leiding van de docent. Bij het aanbieden van klassikale bijeenkomsten houden we de richtlijnen aan van de Rijksoverheid. Dit betekent onder andere dat:

  • onze opleidingslocaties volledig voldoen aan de anderhalve meterregels van de overheid.
  • u niet kunt deelnemen aan een klassikale les bij verkoudheidsklachten of verhoging boven 38 graden Celsius van uzelf of een huisgenoot.
  • Info Support draagt zorg voor een werkplek met de juiste hard- en software. Via een live-verbinding heeft u wellicht ook contact met andere medestudenten die de training remote volgen. Tussen de middag ontvangt u een lunch.

Welke IT-trainingen kunt u klassikaal volgen?

U kunt trainingen op onder meer het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases volledig klassikaal bij ons volgen. Het volledige overzicht aan trainingen vindt u hier.

Quote van een cursist: “Direct contact met de trainer heeft voor mij toegevoegde waarde”.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.