Remote training

voorbeeld van hoe een cursist achter zijn/haar laptop training zou kunnen volgen

Remote IT-trainingen
Vanwege de situatie rondom COVID-19 worden al onze trainingen tot ten minste 1 juli 2020 remote gegeven met behulp van Microsoft Teams. Ook online waarborgen wij de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Zo zorgen wij er samen met u voor dat u ook in deze tijd uw kennis en vaardigheden van IT kunt blijven ontwikkelen en direct in praktijk kunt brengen.

Hoe werkt een remote IT-training?

Samen met uw medecursisten volgt u de training digitaal (distance learning) via Microsoft Teams. Via een live-verbinding heeft u contact met uw docent en de medestudenten. Om deel te kunnen nemen hoeft u zelf niet te beschikken over de Microsoft Team-applicatie of een Microsoft-account. Nadat wij u hebben voorzien van de juiste link, kunt u de training eenvoudig bijwonen via uw browser. Lukt het onverhoopt niet om in de leeromgeving te komen, dan staan onze technische experts voor u klaar om u hierin te ondersteunen.

Hoewel het anders is dan het volgen van een klassikale training, bieden wij u wat u van ons kunt verwachten. Dezelfde inhoud, lesmaterialen en ondersteuning. Daarnaast hebben onze docenten alle tools om ook in een digitale omgeving kennis op effectieve wijze over te brengen. Wel verandert er iets in de manier van samenwerken en interacteren. Participeren gaat via de chat of via video en dat kan best even wennen zijn. Wij doen er alles aan om u hierin mee te nemen.

Quote van een cursist: "Hooguit de verbinding die af en toe wat stotterde, maar de cursus was helemaal top. Op voorhand niet verwacht dat de cursus online zo goed zou verlopen. Wat mij betreft mogen meer cursussen op deze manier gegeven worden".

Welke IT-trainingen kunt u remote volgen?

U kunt trainingen op onder meer het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases volledig remote bij ons volgen. Het volledige overzicht aan trainingen vindt u hier.

Ontvang ik een korting wanneer ik een training van Info Support remote volg?
Ja, je ontvangt een korting van Euro 50 per dag vanwege het wegvallen van facilitaire kosten.

Meer weten over onze remote IT-trainingen?
Wilt u meer weten over het remote volgen van een van onze IT-trainingen? Onze collega Esther van Hoorn helpt u graag verder! U kunt contact opnemen via esther.vanhoorn@infosupport.com of telefonisch via +31 631 643 695.