Over Info Support

Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie voor ons werk centraal staan. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support strategisch voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server), Oracle (Fusion Middleware, Weblogic Suite) en Java.

Onze werkwijze kenmerkt zich daarbij door een aantal kernwaarden: Soliditeit, Integriteit, Vakmanschap en Passie.

Waarom Info Support

Veel van onze opdrachtgevers behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en België. Zij kozen voor Info Support omdat ze bij complexe en bedrijf kritische softwarevraagstukken gegarandeerd resultaten wilden. Of omdat ze innovatieve, branchegerichte oplossingen wilden waarbij een juiste mix van branchekennis en IT-kennis vereist was.

Het Info Support Kenniscentrum

Vanuit het Kenniscentrum geven onze trainers meer dan 300 trainingen voor IT-professionals, onder meer op het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases. Lees meer over IT-Trainingen en IT-Opleidingen bij het Info Support Kenniscentrum.

Onze visie op diverse leervormen

Voor opleiden zijn verschillende methodes en manieren van aanpak. Voordat er door een organisatie een keuze wordt gemaakt, is het belangrijk de alternatieven goed af te wegen en te kijken op welke manier het hoogste rendement behaald wordt. Het gaat immers om de voordelen die het de organisatie in de toekomst kan bieden. Lees meer...

Referenties

Is er een beter bewijs van een goede en succesvolle samenwerking dan tevreden klanten? Hier vindt u referenties van onze klanten.

Algemene voorwaarden en zakelijke gegevens

Op al de werkzaamheden door Info Support uitgevoerd en op al de aan ons gegeven opdrachten zijn - tenzij expliciet anders overeengekomen - onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te downloaden en voor de zakelijke gegevens.

Dé IT Training Guide en e-nieuwsbrief

Wilt u bij blijven op het gebied van IT-opleiding, IT-training en IT-certificering? Meld u aan voor de Info Support Kenniscentrum e-nieuwsbrief en/of Dé IT Training Guide. U ontvangt zo regelmatig de belangrijkste ontwikkelingen kort en overzichtelijk op een rij. Uiteraard kunt u zich te allen tijde weer afmelden. Klik hier om de E-nieuwsbrief en/of Dé IT Training Guide aan te vragen. 

Info Support SQL Server en Oracle poster

Een jarenlange succesvolle traditie, de Info Support SQL poster, de belangrijkste systeemviews voor u overzichtelijk op een rij gezet en de Data Dictionary Oracle 12c poster, in een oogopslag zicht op de meest relevante data dictionary views. Lees meer...

Het Info Support Kenniscentrum is