Bij het Info Support Kenniscentrum volg je

Microsoft Azure trainingen

Wat is Azure?

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om u te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen, zodat u de uitdagingen van vandaag het hoofd kunt bieden en u op de toekomst kunt voorbereiden. Bouw toepassingen, voer ze uit en beheer ze in meerdere clouds, on-premises en aan de rand, en gebruik daarvoor de hulpmiddelen en frameworks van uw keuze.

Test

Azure training

Bent u IT-engineer, -architect of -ontwikkelaar die wil leren werken met Azure of u wilt een Azure certificering halen? Volg dan een Azure training bij het Kenniscentrum van Info Support.

Test

Waarom Info Support?

  • We delen praktijkkennis

    Sinds 2010 voeren we Azure projecten uit bij onze klanten. De opgedane ervaring en best practices uit deze projecten laten terug komen in onze trainingen.

  • Eigen trainers

    Onze Azure trainers zijn geen freelancers, maar vaste medewerkers. Vakmensen met een hoog niveau, die collega’s ontmoeten die met dezelfde materie bezig zijn. Zo kunnen ze hun kennis verdiepen en hun inzicht verbreden. Het versterkt bovendien de teamgeest en dat uit zich weer in de kwaliteit en het enthousiasme waarmee zij hun trainingen verzorgen.

  • Keuze uit klassikaal, remote of begeleide zelfstudie

    Bij Info Support kunt u kiezen of u uw training klassikaal (maximaal 12 deelnemers), remote (live en online via Teams) of in begeleide zelfstudie volgt (in ons Open Leercentrum in Veenendaal)

Azure certificering

Wanneer u Microsoft certificaat wilt behalen? Op deze pagina hebben we voor u alle trainingen op een overzichtelijke rij gezet waarin onderwerpen uit een specifiek examen aan bod komen.

Microsoft Azure certificering

Referenties Azure trainingen

“Getting an overview of some of the most important Azure apps. Good trainer!“

Amy: Implementing an Azure Data Solution (MSDP200)

“Over alle verschillende resources leren door een casus uit te werken was een goed idee. Heb veel bijgeleerd over alles en de theorie erachter, best practices,...“

Jesse: Developing Solutions for Microsoft Azure (MSAZ204)