Master Key Card

Aanvragen

Voordeelkaart voor opleidingen

Wanneer de kennisbehoefte binnen uw organisatie een traject van meerdere trainingen vereist, kunt u kiezen voor één van de Master Key Business Cards van Info Support, onze voordeelkaart voor opleidingen. Met een Master Key Business Card kunt u, tegen een vast laag tarief per dag, een jaar lang kiezen uit de ruim 300 trainingen die Info Support in haar open rooster aanbiedt. Mocht de trainingbehoefte gedurende deze periode veranderen dan kan de kaart dus ook voor onze andere trainingen worden ingezet.

Opleidingsaanbod op persoons- of organisatieniveau

Met een Master Key Card volgt u een aantal trainingen uit ons reguliere trainingrooster, waarbij u zelf kunt bepalen op welke dagen u een training wilt volgen en in welke periode het zwaartepunt van het traject komt te liggen. Dat geeft u een maximale bewegingsvrijheid. Bovendien hoeven deelnemers van één organisatie niet dezelfde training op hetzelfde tijdstip te volgen, zodat uw organisatie van een groepskorting kan profiteren zonder dat de bezettingsgraad van uw IT-afdeling op trainingdagen in gevaar komt.

Master Key Business Card

Als uw organisatie een gevarieerde behoefte heeft aan opleidingen, dan is de Master Key Business Card de ideale oplossing. Hierbij kunnen alle medewerkers in uw organisatie binnen de geldigheidsduur van de Master Key Business Card een keuze maken uit ons trainingaanbod.

Naam Aantal dagen Tarief in EURO's*
Master Key Business Card 25 € 11.810
Master Key Business Card Silver 50 € 22.585
Master Key Business Card Gold 75 € 33.055
Master Key Business Card Platinum 100 € 42.420

*Prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot en met 31 december 2019.

Aanvragen

Vraag hier uw Master Key Card aan.

Trainingaanbod

Alle trainingen worden gegeven door de ervaren trainers van Info Support. Naast de behandeling van de theorie is er ruime aandacht voor de praktijk door middel van hands-on opdrachten. Tijdens de trainingen is er volop gelegenheid om eigen (bedrijfs)situaties in te brengen en vragen te stellen.

De trainingen worden gegeven op onze locaties in Utrecht, Veenendaal en Mechelen (België). De trainingtijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. 

Voorwaarden Master Key Business Card

Op het Master Key Business Card programma zijn al onze reguliere cursusvoorwaarden van toepassing, met enkele uitzonderingen. Bekijk hier de voorwaarden van de Master Key Business Card.