Bij het Info Support Kenniscentrum volg je Java trainingen

Java trainingen

Wat is Java technologie?

Java staat aan de basis van vrijwel elk type netwerkapplicatie en geeft wereldwijd de norm aan als het gaat om het ontwikkelen en beschikbaar maken van ingesloten en mobiele applicaties, games, webinhoud en bedrijfssoftware. Met Java, dat wereldwijd meer dan 9 miljoen ontwikkelaars kent, kunt u op efficiënte wijze interessante applicaties en services ontwikkelen, implementeren en gebruiken.

NLJUG member Java user group

Java training

Bent u ontwikkelaar die wil leren werken met Java of u wilt een Java certificering halen? Volg dan een Java training bij het Kenniscentrum van Info Support.

 

NLJUG member Java user group

Waarom Info Support?

 • We delen praktijkkennis

  Info Support ontwikkelt sinds eind jaren negentig grootschalige enterprise systemen voor haar opdrachtgevers in Java. De opgedane ervaring en best practices uit deze projecten laten terug komen in onze trainingen opleidingstrajecten.

 • Eigen trainers

  Onze Java trainers zijn geen freelancers, maar vaste medewerkers. Vakmensen met een hoog niveau, die collega’s ontmoeten die met dezelfde materie bezig zijn. Zo kunnen ze hun kennis verdiepen en hun inzicht verbreden. Het versterkt bovendien de teamgeest en dat uit zich weer in de kwaliteit en het enthousiasme waarmee zij hun trainingen verzorgen.

 • Keuze uit klassikaal, remote of begeleide zelfstudie

  Bij Info Support kunt u kiezen of u uw training klassikaal (maximaal 12 deelnemers), remote (live en online via Microsoft Teams) of in begeleide zelfstudie volgt (in ons Open Leercentrum in Veenendaal)

 • Nederlandse Java User Group (NLJUG) member

  Sinds de oprichting van de Nederlandse Java User Group (NLJUG) is Info Support business partner. De NLJUG organiseert o.a. de J-Spring en J-Fall evenementen waar Info Supporters regelmatig spreken.

Java certificering

Wanneer u een Java certificaat wilt behalen? Op deze pagina hebben we voor u alle trainingen op een overzichtelijke rij gezet waarin onderwerpen uit een specifiek examen aan bod komen.

Volg Javatraining bij Info Support

Referenties Java trainingen

“The knowledge buildup from scrats till the end.“

Richard: Java Programming (JAVANC)