IT-trainingen en opleidingen

De maatschappij kan niet meer zonder IT. Het gevolg is dat in veel organisaties een businessprobleem ook tegelijk een IT-probleem is. Indien de IT-organisatie niet de juiste, up-to-date kennis heeft van producten en technologieën dan is zij niet in staat de business adequaat te ondersteunen. Hoe komt u(w IT-organisatie) aan die juiste, up-to-date kennis en hoe houdt u(w IT-organisatie) deze kennis bij?

Soms kan worden volstaan met zelfstudie, al dan niet (online) begeleid. Maar als u verantwoordelijk bent voor bedrijfskritische applicaties en systemen dan zoekt u zekerheid. Zekerheid dat een docent kennis van zaken heeft. Zekerheid dat u niet simpelweg wat theorie krijgt voorgeschoteld maar dat het geleerde ook in praktijk kan worden gebracht. Zekerheid dat u de juiste training volgt. Zekerheid dat u met vragen nog eens terug kunt komen. Het Info Support Kenniscentrum biedt u die zekerheid.

Theorie en praktijk

IT-trainingen en -opleidingen worden door meer partijen gegeven. Onze docenten combineren echter didactische kennis met praktijkervaring en dat is uniek. Dat dit ook door cursisten zo ervaren wordt blijkt uit de evaluaties die na elke training worden ingevuld. Zonder uitzondering een hoge beoordeling (8 of hoger) en een vaak terugkerend item: de docent paart kennis aan praktijkvoorbeelden.

Info Support is een van de weinige IT-dienstverleners die zowel consultancy, beheer- en hostingdiensten biedt, als IT-training en -opleiding. Dit biedt onze docenten praktijkervaring en onze cursisten praktijkvoorbeelden. Vanzelfsprekend zijn onze docenten gecertificeerd voor de gebieden en producten waarin zijn training geven.

Openrooster en maatwerk

Wij bieden een breed aanbod openrooster IT-trainingen en -opleidingen maar soms is 'standaard' niet passend. Of is het aanbod zo breed dat u niet zeker weet welke training nu precies nodig is. Vraag bij twijfel om advies. Wij bepalen graag samen met u de vraag achter de vraag zodat de juiste training wordt gevolgd of een maatwerkpakket kan worden samengesteld.

Meer redenen om te kiezen voor een training bij Info Support?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een IT-training of -opleiding bij het Kenniscentrum van Info Support. Klik hier en laat u overtuigen.