Internet of Things and Mobile

Ontwikkel praktijktoepassingen waarmee u geautomatiseerd beslissingen laat nemen en processen efficiënter kunt maken

IoT
Internet of Things (IoT) is de verzamelnaam voor de volgende generatie slimme apparaten, die zelfstandig bepaalde acties uit kunnen voeren met zo min mogelijk tussenkomst van een gebruiker. Deze apparaten kunnen communiceren met andere apparaten, maar ook met personen.

Mobile
Dat mobiele oplossingen niet meer weg te denken zijn, daar hoeven we niemand meer van te overtuigen. Maar als je wilt starten met mobile development, waar begin je dan? Welke verschillende populaire platformen voor de front-end ontwikkeling kennen we en welke technologiestacks worden overal ondersteund? Met andere woorden: wat moet je weten om jezelf mobile development expert te kunnen noemen?

Meer weten over IoT en Mobile?
Neem dan een kijkje op onze site voor onze diensten, IoT op Paaspop of lees succesverhalen van onze klanten. Lees meer...

Word Mobile expert!
Wilt u ook aan de slag met Mobile, maar weet u nog niet hoe of waar te beginnen? Ons Kenniscentrum helpt u graag op weg! Trainingen uit ons Mobile Development curriculum kan als uitgangspunt dienen om u klaar te stomen tot Mobile Development expert. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van een advies op maat. Neem daarom contact met ons op via telefoonnummer 0318-501119.