Maarten Mulders

Trainer/consultant

Complexe materie inzichtelijk maken, dat vind ik ontzettend interessant. In mijn werk als consultant kom ik bij verschillende klanten in diverse sectoren, en één ding valt me telkens weer op: hoe gemakkelijk het is om een probleem ontzettend complex te maken. De uitdaging is om die complexiteit zo ver mogelijk terug te dringen, zodat we met elkaar weer praten over dingen die we weer begrijpen.

En dat is ook wat me zo aanspreekt in het lesgeven: het kan soms heel ingewikkeld en overweldigend lijken, maar hoe kunnen we het uiteindelijk toch weer begrijpelijk krijgen? Ik geniet ervan als dat lukt!

Ik geef vooral les over onderwerpen die met Java en het Java ecosysteem te maken hebben. Daarnaast verzorg ik trainingen over solution architectuur. Ik ben ook actief in de wereldwijde Java community. Als regelmatig spreker en bezoeker van conferenties neem ik graag de nieuwste ideeën en trends mee in mijn lessen.

Naast mijn werk geniet ik erg van koken, muziek maken en fotografie.

Ik ben ook actief in de wereldwijde Java community. Als regelmatig spreker en bezoeker van conferenties neem ik graag de nieuwste ideeën en trends mee in mijn lessen