Continuous Delivery

Get ready for Continuous Delivery

Stoom je (team) klaar voor continuous delivery

Continuous Delivery is hot. En bij Info Support zijn we ervan overtuigd dat het meer is dan alleen een hype. Want zowel onze opdrachtgevers als onze eigen medewerkers die het dagelijks doen zijn enthousiast. Dat het (IT) management enthousiast is, is niet verwonderlijk. Zij zien de opleveringssnelheid van software en alle daarmee samenhangende positieve effecten vanzelfsprekend graag omhoog gaan. Maar dus ook teamleden die zelf met de ontwikkelmethode werken willen niet anders meer.

Hoe dat komt? De manier van werken brengt veel vrijheid met zich mee, omdat functierollen veel minder strak zijn ingedeeld. Maar ook hebben ontwikkelaars veel directer te maken met de resultaten van hun werk. Door de snelle oplevering krijgen ze tenslotte direct respons op ‘hun’ opgeleverde werk.

Meer weten over Continuous Delivery?

Neem dan een kijkje op onze blogsite, waar veel achtergrondinformatie is te vinden; blogartikelen, whitepapers, vakartikelen, klantverhalen en de productbrochure. Of maak op een heel andere manier kennis met deze methode en speel Continuous Delivery The Game, een spel speciaal voor ontwikkelaars.

Word Continuous Delivery expert!

Wilt u ook aan de slag met Continuous Delivery, maar weet u nog niet hoe of waar te beginnen? Ons Kenniscentrum helpt u graag op weg! Onderstaand schema geeft een overview van een aantal trainingen en workshops, waarmee teamleden worden klaargestoomd tot Continuous Delivery expert. Natuurlijk geldt onderstaande als indicatie. Elke persoon en elk team heeft al een bepaalde achtergrond of basiskennis. Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat via telefoonnummer 0318-501119 en word ook Continuous Delivery expert!

Basis

Continuous Delivery Essentials

Scrum Essentials

Driving Development by Example

Agile Project Startup

Klik hier voor een compleet overzicht van onze Continuons Delivery curriculum.  

Aanvullend

Agile Requirements

HTML5 and CSS3