Certified BlockChain Professional

BlockChain is de technologie die in 2008 ontwikkeld is als fundament van BitCoin. Sinds 2009 draait de BitCoin-software op deze technologie. Ondertussen zijn er allerlei andere crypto-currencies en BlockChain-implementaties verschenen.

Wat is nu eigenlijk BlockChain en wat zijn de (on)mogelijkheden? Waarin verschillen de BlockChain-implementaties onderling en wat betekent dat voor de toepassing ervan? Veel organisaties ontwikkelen inmiddels zelf systemen op basis van de BlockChain-technologie. Wat zijn de voor- en nadelen daarvan?

Op deze én andere vragen geeft deze korte online training antwoord. De Engelstalige training bestaat uit 10 modules en duurt in totaal ongeveer 3,5 uur. Na het succesvol afronden van het examen, ontvangt u het “Certified BlockChain Professional”-certificaat.

De prijs van de training (met de promo-code 'infosupport') is $199, te betalen met PayPal.
U heeft geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen. Voor meer informatie en/of deelname: schrijf in via deze link. Gebruik hiervoor de promo-code: infosupport.

Heeft u, na het volgen van deze online-training, behoefte aan meer diepgaande kennis van BlockChain met ook praktische oefeningen, dan is onze tweedaagse klassikale training “Introductie in de BlockChain technologie” (BLCHNT) een goede opvolging. In deze training wordt dieper ingegaan op de techniek achter BitCoin en Ethereum en gaat u hier ook in de praktijk mee aan de slag.

Meer informatie over onze trainingen en cursussen

Voor Nederland kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 318 501119 of per mail: training.nl@infosupport.com
Voor België kunt u contact opnemen via telefoonnummer +32 15 286370 of per mail training.be@infosupport.com

For The Netherlands please contact us by phone +31 318 501119 or mail to training.nl@infosupport.com
For Belgium please contact us by phone +32 15 286370 or mail to training.be@infosupport.com