Certified BlockChain Professional

BlockChain is de technologie die in 2008 ontwikkeld is als fundament van BitCoin. Sinds 2009 draait de BitCoin-software op deze technologie. Ondertussen zijn er allerlei andere crypto-currencies en andere BlockChain-implementaties verschenen. Wat is nu eigenlijk BlockChain en wat zijn de (on)mogelijkheden? Waarin verschillen de BlockChain-implementaties onderling en wat betekent dat voor de toepassing ervan? Veel organisaties zijn ondertussen bezig zelf systemen te ontwikkelen op grond van BlockChain-technologie. Wat zijn de voor- en nadelen daarvan?
Op deze en andere vragen geeft deze (online)-training (in het Engels) antwoord. Als je deze training gevolgd hebt en het bijbehorende examen succesvol afgerond hebt, krijg je het “Certified BlockChain Professional”-certificaat. De prijs van de training (met de promo-code 'infosupport') is $199, te betalen met PayPal.

Met onderstaande Promo-code kun je jezelf hiervoor inschrijven via deze link!

Promo-code: infosupport

Heb je, na het volgen van deze online-training, behoefte aan meer diepgaande kennis van BlockChain met ook praktische oefeningen, dan is onze klassikale training “Introductie in de BlockChain technologie” (BLCHNT) een goede opvolging. In deze training wordt dieper ingegaan op de techniek achter BitCoin en Ethereum en ga je hier ook in de praktijk mee aan de slag.