Blended Learning

Bent je op zoek naar een training met veel diepgang, maar heb je niet de mogelijkheid of de behoefte om meerdere werkdagen naar een trainingsinstituut af te reizen? En zoek je kwaliteit, maar ook een voordelig tarief? Dan is een blended learning training misschien wat voor jou!

Info Support Blended Learning training

Bij het Kenniscentrum van Info Support zijn wij ervan overtuigd dat de meeste diepgang nog altijd wordt bereikt tijdens traditionele trainingen waarbij cursisten fysiek samenkomen in een klaslokaal. Als je namelijk alleen maar zelfstudie doet, kun je tenslotte (bijna) geen vragen stellen aan een docent over dingen waar jij in jouw persoonlijke werksituatie tegen aanloopt. Bovendien mis je dan de interactie met medecursisten, waar je juist heel veel van opsteekt. Maar zeker in deze tijd kan niet iedereen veel tijd tijdens kantooruren investeren, bijvoorbeeld omdat je niet in een project gemist kunt worden.
De blended learning trainingen van Info Support bestaan uit een combinatie van (voorbereidende) zelfstudie en klassikale lessen. Daarmee bespaar je (werk)tijd en geld, maar kun je toch profiteren van de voordelen van het leren in een klas!

Hoe werkt het?
Stap 1: Schrijf je in voor een Blended Learning training die aansluit bij jouw achtergrond en doelstelling;
Stap 2: Na inschrijving ontvang je per mail een (digitaal)boek, PDF van de cursusslides en een handleiding voor zelfstudie (met praktijkopdrachten en controlevragen). Uitgangspunt is dat je in de zelfstudieperiode beschikt over een Visual Studio ontwikkelomgeving.
Stap 3: Volg klassikaal training om de puntjes op de i te zetten. De geplande klassikale trainingen gaan gegarandeerd door.

Leren programmeren met C#
Deze training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars met programmeerervaring en bekend zijn met de concepten van object oriëntatie die gedegen kennis van C# willen opdoen. Programma:

Zelfstudie (geschatte studiebelasting 40 uur)
Visual Studio
Variabelen en expressies
Statements
Exceptions
Methodes
Arrays
Classes
Properties en indexers

Klassikale training (twee dagen)
Advanced methodes
Operators
Inheritance
Generic types
Delegates en events

Ga voor meer informatie en/of registratie naar: Programming with C# (Blended Learning)

Leren programmeren met Java
Deze training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars met programmeerervaring en bekend zijn met de concepten van object oriëntatie die gedegen kennis van Java willen opdoen. Programma:

Zelfstudie (geschatte studiebelasting 40 uur)
Taal fundamentals
Flow Control
Objecten en Classes
Arrays en Strings
Overerving en Interfaces
Enumeraties
Applicaties
Componenten en Events
Errors en Exceptions

Klassikale training (twee dagen)
Inheritance
Collections
Aggregation, Composition en Inner Classes
Annotations
Generics

Ga voor meer informatie en/of registratie naar: Programming with Java (Blended Learning)

Meer informatie over Info Support Blended Learning training?
U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 318 501119 of per mail: training.nl@infosupport.com